خبر خاش آنلاین

این پایگاه خبری با هدف معرفی ظرفیتهای شهرستان خاش در استان سیستان و بلوچستان راه اندازی گردید

این پایگاه خبری با هدف معرفی ظرفیتهای شهرستان خاش در استان سیستان و بلوچستان راه اندازی گردید

برای معرفی شهرستان خاش همه دوستان و فعالان عرصه رسانه و خبر را دعوت می کنیم.

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران


فرماندار شهرستان خاش از بی توجهی مسئولان استانی میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری به مبحث مهم گردشگری منطقه گلایه گرد.
محمداکبر چاکرزهی گفت:همانگونه که واقفید صنعت گردشگری اقتصاد جهانی را کاملا تحت تاثی خود قرار داده و منبع مهمی برای شکوفایی اقتصاد کشورهای در حال توسعه می باشد و از طرفی می تواند سبب تاثیرات مثبت اجتماعی بر کیفیت زندگی مردم گردد.
این مسئول افزود:شهرستان خاش با دارا بودن قابلیت و پتانسیل های فراوان در زمینه گردشگری نظیر کوه آتشفشانی نیمه فعال تفتان، گل فشان طبیعی پیرگل، دریاچه سردریا، چشمه های آب سرد و گرم و رودخانه های زیبای ایرندگان و کارواندر، سرو کهنسال دهپابید و سنگان، قلعه های تاریخی و اماکن و آثار تاریخی و چهار فصل بودن بستر بی نظیری جهت توسعه صنعت گردشگری خواهد بود.
وی بیان کرد:با وجود این قابلیتها از نظر تکمیل و عرضه محصول گردشگری و جذب تقاضای سرمایه گذاری و نداشتن زیرساختهای مناسب به دلیل توجه ناکافی و نا مناسب سهم کمی در جذب توریسم دارد.
فرماندار خاش ادامه داد:مع الوصف در سال گذشته با سفر استاندار محترم و تاکید ایشان بر بهره گیری از ظرفیتهای موجود گردشگری در جهت توسعه اقتصادی و اجتماعی شهرستان 20 میلیارد ریال برای تکمیل زیرساختها و توسعه سایت گردشگری تفتان و ساماندهی و رفاه مسافران توسط دهیاران در نقاط مختلف شهرستان هزینه گردید.
چاکرزهی گفت:با وجود تمام این ظرفیتها، کشف استعدادها و پتانسیل های اقلیمی در منطقه برای استفاده شهروندان و گردشگران در برنامه های توسعه توریسم بعنوان یک صنعت و مولد اقتصادی ضرورتی تام داشته و یکی از الزام های برنامه توسعه شهری می باشد.
فرماندار خاش اظهار داشت:جای سئوال است که چرا شهرستان خاش با برخورداری از این همه قابلیت و پتانسیل های گردشگری با مشکلات متعددی برای توسعه صنعت گردشگری و زیرساختهای آن روبرو بوده و شاید یکی از مهمترین دلائل آن بی مهری و بی توجهی مسئولان استانی به مقوله گردشگری می باشد که این غفلت و بی توجهی می تواند آثار و تبعات جبران ناپذیری بر رونق اقتصادی منطقه و رکود ظرفیت جذب توریسم گردد.
چاکرزهی ادامه داد:با عنایت به اینکه در هفته گردشگری قرار داریم و برنامه های متنوع و متفاوتی در سطح استان برای ظرفیتهای مناطق پیش بینی گردیده اما شهرستان خاش در فهرست برنامه های مورد نظر میراث فرهنگی استان گنجانده نشده و این امر جای بسی تامل دارد و باید از مسئولان میراث فرهنگی استان پرسید واقعا جایگاه و سهم خاش در مبحث گردشگری کجاست؟ آیا ظرفیتها و پتاسیل های گردشگری شهرستان خاش از نظر مدیرکل محترم میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان قابلیت جذب توریسم و گردشگر را ندارد؟
وی بیان کرد:همانطوری که مسئولان محترم به سایر نقاط استان در مبحث گردشگری نگاهی ویژه دارند می طلبد از عملکرد سلیقه ای حذر نموده و به این شهرستان که با همکاری بخشداران و دهیاران انصافا اقدامات بسیار ارزشمندی در مقوله رونق صنعت گردشگری انجام داده اند توجه ویژه ای داشته باشند تا شاهد ارتقاء صنعت گردشگری در این خطه از میهن اسلامی باشیم و فرصت سوزی های گذشته به نحو ممکن جبران گردد.
محمداکبر چاکرزهی افزود:شهرداری ها در مبحث گردشگری شهری و دهیاری ها در مبحث گردشگری روستایی و نیز سایر دستگاهها در مباحث گردشگری مذهبی اقدامات بسیار ارزشمندی را انجام داده اند و همچنان بر این امر تاکید و اصرار دارند.
فرماندار خاش گفت:به منظور توسعه و تقویت صنعت مهم گردشگری و جذب گردشگران داخلی و خارجی تغییر نگاه مسئولان استانی و اهتمام لازم در این موضوع با اختصاص اعتبارات مناسب امری ضروری و اجتناب ناپذیر می باشد.
شهرستان خاش با داشتن ظرفیت مهم گردشگری تفتان، گل فشان پیرگل، رودخانه های زیبای کارواندر، ایرندگان، کاواری و مرنتاک، ارتفاعات بیرک، سیاه بندان و پنج انگشت و مورپیش، غارهای چاهک تفتان و گواتامک و صداکی در بیرک ایرندگان، دریاچه طبیعی سردریا، آبشارهای سرد و گرم، تنگ وجگ و مناطق زیبا و منحصر بفرد سنگان، ترشاب، تمندان، کنیر، گزو و روستاهای زیبای پشتکوه، درختان سرو کهنسال سنگان، کوشه و دهپابید، قلعه های متعدد ایرندگان، ناصری، کمال آباد و حیدرآباد و برجک قدیمی بلو در گوهرکوه، مسجد جامع و مناره زیبای آن، بازارچه سرپوش و دهها اثر طبیعی و تاریخی دیگر از قطبهای مهم گردشگری در سیستان و بلوچستان است.
خاش در 185 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان واقع شده است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۷/۰۸