سفر مقام استانی برای بررسی و پیگیری مشکلات مردم خاش/ معاون استاندار: فرهنگ مطالبه گری باید در جامعه نهادینه شود
سفر مقام استانی برای بررسی و پیگیری مشکلات مردم خاش/ معاون استاندار: فرهنگ مطالبه گری باید در جامعه نهادینه شود
گزارش از محمدامین میربلوچزهی، خبرنگار خاش - معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت:با هدف پیگیری و رفع مشکلات، کمبود ها و نارسایی ها فرهنگ مطالبه گری باید در جامعه نهادینه شود.
علی اصغر جمشیدنژاد در نشست اعضای شورای اداری شهرستان خاش افزود:مردم باید مطالبات خود را بصورت جدی از مسئولان بخواهند، فرمانداران و بخشداری نیز موظفند نقش نظارتی خود را قوت بخشند و مدیران و مسئولان دستگاههای اجرایی نیز به وظایف خود بهتر عمل کنند.
وی اظهار داشت:در سفر به شهرستان خاش و منطقه ایرندگان مواردی را دیدم که قابلیت پیگیری در ابعاد استانی را ندارند و با کمترین هزینه و حتی جزئی ترین کار قابل حل هستند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار بیان کرد:رفع مشکل آبخوری یک مدرسه که از سه شیر آب آن دو شیر خراب و سکویی غیراستاندارد دارد و اکنون با گلایه و شکایت خانواده ها و دانش آموزان همراه هست مشکلی نیست که نتوان آن را حل کرد.
جمشیدنژاد ادامه داد:در سایه تدابیر دولت و تلاشهای جناب استاندار برنامه های توسعه ای و تحول استان در دست پیگیری بوده و با طرحهایی مانند گازرسانی، توسعه بندر چابهار، راه آهن، پتروشیمی، آبیاری نوین و حمایت از توسعه بخش کشاورزی و غیره گامهای مهمی برای رونق مباحث اشتغالزایی و اقتصادی و معیشتی مردم برداشته می شود.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار با اشاره به اینکه مبحث برجام به فرجام رسید تصریح نمود:دنیا از رویکرد جمهوری اسلامی در مبحث برجام و انرژی هسته ای استقبال کرده که می داند خیر و منافع آن برای همگان می باشد و همه به این نتیجه رسیده اند که زورگویی و مداخله در امورات دیگر کشورها و جنگ های نظامی برای کشورهای مدعی حقوق بشری و بقولی قدرتمند سودی ندارد و آنان را از رسیدن به اهدافشان دور می کند چنانچه در مباحث عراق و افغانستان و لیبی و غیره شکست خورده اند.
جمشیدنژاد اظهار داشت:تجربه هشت سال جنگ تحمیلی، همدلی و همزبانی دولت و ملت، حمایتهای بی دریغ رهبری و پشتیبانی ملت در جبهه دشمنان ضعف و سستی آورد و گرنه آنان اصل خود را بر ساقط کردن کشور قرار داده بودند و با اقدامات خصمانه شان مانند تحریم ها در مباحث اقتصادی، بانکی و صادراتی می خواستند به اهداف ننگین خود برسند.
وی ادامه داد:خداوند را شاکریم دولت تاکنون در مباحث وفای به عهد، کمک به رفع مشکلات اقتصادی و ارتباط با دنیا به موفقیتهای خوبی دست پیدا کرده و در مباحث تعامل میان دولت و مجلس، دولت با مردم بسیار ارزشمند عمل کرده است.
جمشیدنژاد افزودکدر پساتحریم باید تلاش کنیم در کشور، استان و شهرستان برای رفع مشکلات مردم اقدامات شایسته ای انجام دهیم همه این موضوعات در تعامل برای ایجاد کسب و کار و سرمیه گذاری، ثبات نرخ ارز و کنترل تورم و غیره فراهم می گردد.
معاون استاندار گفت:بخش ایران گردی و جهان گردی باید در منطقه با ظرفیتی مانند خاش تقویت و رونق پیدا کند لذا مسئولان باید با فراهم کردن تسهیلات و مباحث حمایتی و دور کردن موانع برای تحقق اهداف دولت در این موضوع تلاش نمایند و در همین باره تبلیغات و شناساندن ویژگیها و توانمندی ها موثر واقع می گردد.
جمشیدنژاد همچنین در نشست اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان خاش که در اردوگاه فرهنگی تفریحی دره گل تفتان برگزار شد اظهار داشت:دولت به مقوله های اماکن بهداشتی، تجهیزات و نیروی انسانی نگاهی عدالن محور دارد و تاکید دولت بر این است که ترکیب خواسته و نیاز گره گشا و حل کننده مشکلات می باشد زیرا بر حسب نیاز جامعه و متناسب با جمعیت و گستردگی نقاط و نیز محروم ماندن از خدمات برنامه ریزی می شود.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار در ادامه با تاکید بر اینکه نباید به هر درخواستی جواب داده شود گفت:برای منطقه ای مانند خاش و نقاط محروم آن که نیاز به ارائه خدمات در ابعاد مختلف از جمله نیروی متخصص و پایگاه اورژانس و غیره دارند باید بگونه ای برنامه ریزی شود در مباحثی که احساس وجود نیروی انسانی بیشتر می باشد، نیرو در اختیار گذاشته شود و در جاهایی که خدمات و تجهیزات لازم است بایستی برای رفع آنها تلاش گردد.
وی اظهار داشت:در مجموعه های استانی و محلی تلاشهایی مبنی بر جذب و ماندگاری نیروهای متخصص وجود دارد اما وجود گره هایی اجازه نمی دهد که خدمات صورت بپذیرد اما در مباحثی اورژانسی و سریع که دست دولت نیز باز می باشد می توان در مناطق مختلف مانند دادن تعهداتی، در اختیار گذاشتن خوابگاه و خانه های سازمانی، افزایش حقوق و سهمیه های بورسیه و غیره مشکلات را مرتفع ساخت.
جمشیدنژاد گفت:منابع محدود باید در جاهایی هزینه شوند که نیاز به خدمات بیشتری در آنها احساس می گردد و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی نیز می تواند گره گشا و کارساز باشد.
فریبا کوشا معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز با اشاره به اینکه در رسانه ها و فضای مجازی مبحث نبودن متخصص سونوگرافی زن مورد تاکید شهروندان بوده و برای آمدن آن درخواستهایی ارائه داده اند گفت:تامین سونوگراف زن در آینده ای نزدیک برای خاش در دستور کار دولت می باشد و علاوه بر آن در برخی تخصص ها مانند زنان و زایمان و مغز و اعصاب و چشم برنامه هایی وجود دارد.
کیانی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز از برنامه دولت برای ساخت حانه های بهداشتی، تامین دندانپزشک، ایجاد مراکز زایمان و گسترده کردن خدمات بهداشتی در مراکز درمانی شهری و روستایی خاش و نیز شروع طرح واکسیناسیون بیماری سرخک از اوایل آبان ماه در سطح خاش و استان خبر داد.
محمداکبر چاکرزهی فرماندار شهرستان خاش نیز با برشمردن پتانسیلهای منطقه در ابعاد مختلف ضرورت توجه به مباحث، ورزشی، آموزشی، بهداشتی، گردشگری، مخابراتی و غیره را مورد تاکید قرار داد.
شماری از بخشداران، شهردران و مدیران دستگاههای اجرایی نیز با ارائه گزارشهایی به بیان مشکلاتی در حوزه های مختلف پرداختند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان در سفر یک روزه به شهرستان خاش از مدارس واقع زیرکیک و ده قلعه ایرندگان بازدید و مشکلات حوزه آموزشی این بخش را مورد بررسی قرار داد.
جمشیدنژاد همچنین از طرحهای تفریحی، رفاهی و خدماتی و خط گردشگری اسماعیل آباد در حوزه بخش مرکزی خاش بازدید و از امکانات و خدمات انجام شده در دیار توت و سبزی استان دیدن کرد.
جمشیدنژاد در ادامه با حضور در اردوگاه تفریحی و اقامتی دره گل تفتان علاوه بر بررسی مشکلات گردشگری بر ضرورت رفع مشکلات بهداشتی منطقه تاکید نمود.
در سفر معاون استاندار سیستان و بلوچستان به شهرستان خاش با اهدای لوح سپاس ارسالی از سوی استاندار از خدمات امان الله طوقی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش تقدیر و تشکر به عمل آمد.
با حضور معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان یک باب مدرسه چهادره کلاسه با هزینه ای افزون بر 17 میلیارد ریال در شهرستان خاش افتتاح شد.
خاش در 185 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان واقع شده است.