خبر خاش آنلاین

این پایگاه خبری با هدف معرفی ظرفیتهای شهرستان خاش در استان سیستان و بلوچستان راه اندازی گردید

این پایگاه خبری با هدف معرفی ظرفیتهای شهرستان خاش در استان سیستان و بلوچستان راه اندازی گردید

برای معرفی شهرستان خاش همه دوستان و فعالان عرصه رسانه و خبر را دعوت می کنیم.

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران


مدیر عامل آب منطقه ای سیستان و بلوچستان گفت:سد گوهرکوه شهرستان خاش در صورت تامین اعتبار در سه ماهه چهارم 95 به بهره برداری می رسد.
احمد عاقبت بخیر روز یکشنبه در جریان بازدید از عملیات ساخت سد گوهرکوه بیان کرد:برای اجرای این پروژه افزون بر سیصد میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده که تاکنون افزون بر یکصد میلیارد ریال بر روی آن هزینه شده و امسال نیز بیست میلیارد ریال اعتبار از محل هزینه های احیاء و تعادل بخشی آب به آن اختصاص یافت.
وی اجرای این پروژه را برای بهبود بخشیدن به بخش آب شرب و کشاورزی خاش و نوک آباد مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: با توجه به نیاز منطقه به ساخت سد گوهرکوه و تخصیص اعتبارات کلان ملی و همچنین اعتبارات ماده 180 به عنایت ویژه نمایندگان و مقامات عالی کشوری نیاز داریم.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای سیستان و بلوچستان اظهار داشت: سد اسپیتک گوهرکوه در مسیر آوردگاه 14 میلیون متر مکعب آب رودخانه های فصلی و حوضه آبریزی به گستره 581 کیلومتر مربع واقع شده است که با ساخت آن علاوه بر رفع مشکلات تامین آب آشامیدنی مردم نوک آباد، آب پنج حلقه چاه آب اشامیدنی روستایی و 100 حلقه چاه کشاورزی تقویت می شود.
وی گفت: این سد در تاجی به طول 1871 متر، سرریز با عرض هشت متر و 140 متر طول سرریز و ارتفاع 15 متر از بستر به اجرا در می آید.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان سیستان و بلوچستان گفت: از مجموع 22 هزار منابع آبی استان افزون بر هشت هزار پروانه دار و افزون بر هشت هزار غیر مجاز هستند.
احمد عاقبت بخیر افزود: افزون بر دو هزار و چهارصد منبع آبی استان که غیر مجاز بوده اند در کار گروههای استانی تعیین تکلیف شده اند.
وی اظهار داشت: افزون بر دو میلیارد متر مکعب آب از سطح منابع آبی استان برداشت می شود که سهم خاش یک چهارم این مبحث است.
وی از همکاری دولت برای اجرای پروژه های سد سازی، ساماندهی چاههای غیر مجاز در مناطق پر آب و کمک به اجرای طرحهای مخزنی که افزون بر سی میلیارد ریال اعتبار نیاز دارند و نیز ساماندهی آب در نقاط مرزی خبر داد و بیان کرد: از دولت و نمایندگان انتظار داریم که آب منطقه ای را در مباحث خشکسالی و کم آبی و بحران آب یاری کنند.
وی از دشتهای گوهرکوه، پشتکوه و خاش بعنوان دشتهای پایلوت یاد کرد و افزود: پروژه های های سد سازی با مشکلات اعتباری مواجه هستند و بایستی برای رفع مشکلات این بخش تدبیر کنیم.
عاقبت بخیر ادامه داد: نصب کتتور هوشمند بر روی چاههای کشاورزی با هدف کنترل مصرف آب مدنظر دولت است.
مدیر عامل آب منطقه ای سیستان و بلوچستان از برنامه دولت برای تعیین تکلیف کردن چاههای قدیمی و قبل از سال 1385 در مناطق خاش و روتک خبرداد و گفت:متقاضیانی که از سالهای قبل برای اجرای طرحهای مختلف پرونده هایی را تشکیل داده اند، نیاز است هر چه سریعتر نسبت به تکمیل مدارک خود اقدام نمایند.
عاقبت بخیر با اشاره به اینکه تا پایان برنامه پنجم فرصت زیادی باقی نمانده و در شروع برنامه جدید از دادن مجوزهای برداشت آب جلوگیری می شود افزود:انتظار ما از هم استانی های عزیز این است که برای عملیاتی کردن طرحهای خود و گرفتن مجوزهای برداشت و تخصیص آب کوشش نمایند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۷/۲۶